انتقال سیگنال با کیفیت در مسافت بیشتر
انتقال با کیفیت سیگنال های SDI بروی کابل های کواکسیال مسی با محدودیت مسافت روبرو می باشد. همچنین هرچه کیفیت سیگنال بالاتر باشد این محدودیت در مسافت نیز بیشتر می شود. افزایش روزافزون کیفیت و پهنای باند مورد نیاز سیگنال های صدا و تصویر نیز محدودیت بکارگیری کابل های مسی را دو چندان کرده است. راهکار مناسب برای حل این مسئله، استفاده ازفیبر نوری به عنوان بستر انتقال سیگنال در مسافت های طولانی تر می باشد.
مزیت های فیبر نوری در انتقال سیگنال
امنیت
در انتقال سیگنال ها
با پیشرفت های تکنولوژی فیبر نوری
امنیت ارتباطات نوری در کاربرد های مختلف
تامین شده است
تضعیف کمتر جهت
انتقال به مسافت های طولانی
فیبر دارای تضعیف بسیار کم است
بنابراین می توان از کابلهای طولانی تر
و بدون استفاده از تکرار کننده بهره جست
پهنای باند بیشتر
جهت انتقال سیگنال ها
فیبر نوری، از ظرفیت بسیار بالاتری در استفاده از
پهنای باند وانتقال با کیفیت سیگنال ها
نسبت به کابل های مسی برخوردار است
تداخل کمتر
در انتقال سیگنال ها
انتقال نوری سیگنال در برابر تداخل الکترومغناطیسی
مقاوم است، بنابراین کابلها را میتوان
بدون نیاز به محافظ در کنار هم قرار داد
وزن کمتر
و کاهش فضای مورد نیاز
فیبر نوری، وزن کمتری دارد
و فضای کمتری را نسبت به کابل مسی
با ظرفیت مشابه اشغال می کند
توان مصرفی کمتر
در انتقال سیگنال ها
تضعیف کمتر در انتقال های نوری
امکان استفاده از فرستنده های کم مصرف
را فراهم می کند
استفاده از مالتی پلکسر و دی مالتی پلکسر نوری
وظیفه مالتی پلکسر های نوری تبدیل چند ورودی به یک خروجی و انتقال آن روی یک لینک فیبر نوری و وظیفه دی مالتی پلکسرها جداسازی سیگنال در انتهای دیگر فیبر نوری و تبدیل یک لینک فیبر نوری ورودی به چند خروجی فیبر است. ظرفیت نهایی یک سیستم فیبر WDM به این امر بستگی دارد که چگونه کانال های نوری را می توان در دامنه طول موج بصورت نزدیک به هم قرار داد. فاصله کانالی در تکنولوژی CWDM، بیست نانو متر می باشد بنابراین قابلیت انتقال 18 طول موج با این فاصله کانالی را در طیف 1270 نانو متر تا 1610 نانومتر فرآهم میکند.
در سیگنال رسانی حوزه برودکست در صورت توسعه و افزایش منابع، این مالتی پلکسرها قابلیت انتقال سیگنال ها از منابع صوتی و تصویری را به مکان های دیگر بدون نیاز به افزایش زیر ساخت لینک های فیبر نوری فراهم میکنند و بنا بر همین دلیل در انتقال همزمان برنامه های در حال پخش به مکان های مختلف از آنها استفاده میشود.
مبدل سیگنال فیبر نوری به سیگنال الکتریکی تک کاناله
کارت OES-3903 یک مبدل سیگنال ویدیوی دیجیتال بر روی لینک فیبر نوری به سیگنال الکتریکی 3G/HD/SD-SDI/ASI است. Single Channel Optical to SDI Converter میتواند همراه سایر تجهیزات مبدلهای فیبر، در سمت گیرنده به کار گرفته شود. تشخیص صحت و استاندارد بودن سیگنال ورودی، امکان جبرانسازی و Re-clock ورودی به منظور دسترسی به هشت خروجی از قابلیتهای کارت OES-3903 است. با توجه به نیاز و مسافت لینک، SFPهای مختلف با حساسیت متفاوتی قابل ارائه میباشد.
مبدل سیگنال فیبر نوری به سیگنال الکتریکی دو کاناله
کارت OED-3904 یک مبدل سیگنال ویدیوی دیجیتال بر روی لینک فیبر نوری به سیگنال الکتریکی 3G/HD/SD-SDI/ASI است. این کارت میتواند همراه با کارتهای مبدل سیگنال الکتریکی به سیگنال نوری در سمت گیرنده بهکار گرفته شود.
مبدل سیگنال الکتریکی به فیبر نوری دو کاناله
محصول EOD-3902 یک مبدل سیگنالهای الکتریکی 3G/HD/SD-SDI/ASI به سیگنال نوری است. این کارت میتواند به منظور انتقال ویدیوی دیجیتال بر روی لینک فیبر نوری مورد استفاده قرار گیرد. تشخیص صحت و استاندارد بودن سیگنال ورودی، وجود دو مبدل بر روی یک کارت، امکان جبرانسازی و Re-clock ورودی از قابلیت های این کارت است.
مبدل سیگنال الکتریکی به فیبر نوری تک کاناله
کارت EOS-3901 یک مبدل سیگنال الکتریکی 3G/HD/SD-SDI/ASI به سیگنال نوری است. این کارت میتواند به منظور انتقال ویدیوی دیجیتال بر روی لینک فیبر نوری مورد استفاده قرار گیرد.
مالتی پلکسر/دی مالتی پلکسر 18 کاناله سیگنال نوری
OMD-1800 یک مالتی پلکسر و دیمالتی پلکسر پسیو سیگنالهای نوری است که امکان عبور سیگنالهای نوری با طول موجهای مختلف را از طریق یک لینک فیبر نوری فراهم میکند. این محصول 18 سیگنال با طول موجهای متفاوت از فیبرهای نوری مختلف را در یک فیبر نوری ترکیب میکند و یا 18 سیگنال با طول موجهای متفاوت از یک فیبر نوری را به 18 کانال فیبر نوری تبدیل میکند.